Maistas su Meile
Leave a comment

Šalta kreminė avokadų sriuba

Avokadas – laurinių šeimos visžalis medis. Nuostabus vitaminų ir energijos šaltinis. Jame gausu baltymų, gerųjų mononesočiųjų riebalų, liekninančio antioksidanto gliutatonio. 

Tai – idealus maistas visiems, nevalgantiems gyvulinės kilmės riebalų. Avokadas yra turtingas mineralinėmis medžiagomis, jame ypač gausu vario, kalio,vitaminų C, E, D, K, B1, B2, B6, biotino, karotino.

Karštą vasaros dieną nusikelk į atogrąžų kraštus ir atsigaivink kremine, švelnia, gaivia šalta avokadų sriuba, kuri kažkiek primena ispanišką šaltą sriubą „Gaspačio“.

 Jums reikės:

2-3 porcijoms

  • 3 gerai prinokusių, minkštų avokadų (apie 500g)
  • Agurkų (250g)
  • Skiltelės česnako
  • Jogurto 150g (naudoju veganišką sojų jogurtą)
  • Citrinos (laimo)
  • Druska
  • Pipirai
  • Smulkintos, džiovintos paprikos
  • Petražolių ryšulėlio (taip pat tinka bazilikai, krapai, salierų stiebai)
  • Ledo kubeliai

Visus ingredientus sudėti į trintuvą ir sriuba ant jūsų stalo. Taip pat galima paruošti sriubą iš vakaro, citrinos sultys saugo nuo avokadų pajuodavimo. Papuošti šlakeliu aliejaus, žolelėmis, citrinos skiltele. 

Filed under: Maistas su Meile

by

Mano kelias buvo Jus sutikti. Mano kelias buvo su Jumis pasidalinti. Tai lieka susiliejime vardan geresnės, šviesios ateities.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *